Csapat Kádár Balázs

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, a CrossFit Grund vezetőedzője. Termünk mindennapi igazgatása mellett egyetemi testnevelő tanárként dolgozom, így határozottan állíthatom, hogy a napjaim jelentős részét a mozgás teszi ki. A csoportos órákon felül személyi edzések keretein belül is foglalkozom a vendégekkel. Arra törekszem, hogy minden egyes ember, aki nálunk sportol, élményekkel (legyen az közösségi élmény vagy sportsiker) és új ismeretekkel távozzon tőlünk, amit az edzés-alkalmak során gyarapítani tud!
Külön örömmel tölt el, ha a vendégek versenyzői ambíciókkal látogatnak el hozzánk, hiszen felkészítésükkel is foglalatoskodom.

Pár infó rólam:
Diplomámat a Testnevelési Egyetem Osztatlan tanári szakán szereztem. Általános iskolás koromban versenyszerűen úsztam és kézilabdáztam, végül szegediként a kézilabdát választottam, viszont 12 év után újabb válaszút elé érkeztem. Vagy a sport, vagy az egyetem. 2 évig űztem egyszerre mindkettőt, majd a tanulásra esett a választás. Ezek után találtam rá a CrossFitre 2017-ben, ami azóta szenvedélyemmé vált. Igyekszem minden nap tudásom legjavát nyújtani, illetve tanfolyamokon, képzéseken történő részvételekkel fejleszteni/képezni magamat!
Szeretettel várok mindenkit, aki csatlakozni szeretne közösségünkhöz, és szeretné megismerni, mekkora ereje van egy motiváló csapatnak az edzések során!

Találkozunk a teremben!

2021 – Testnevelési Egyetem – Mester diploma
2022 – CrossFit Level 1 Trainer
2023 – Erőnléti edző

 
 Leskó Márk

Leskó Márk

Leskó Márk vagyok, mintegy 8 éve dolgozom, mint személyi és csoportos edző. A 8 év alatt dolgoztam nagyjából minden területen, mint erőnléti edző profi sportolók mellett (Magyar Asztalitenisz Válogatott, Vívók, Jégkorongozók fordultak meg a kezeim között) csoportos óra instruktor (TRX, Crossfit, köredzés), Korrektív Tréner (a gyógytorna utáni és a normális edzésterhelés közötti időszak), személyi edző egészségmegőrzés céljából. A CrossFit-en belül egy sérülés miatt elkezdtem többet foglalkozni a gimnasztikai gyakorlatokkal, így ha bármiben elakadtatok volna, nyugodtan keressetek meg és megnézzük, hogy hogyan tudnánk továbblépni.
Néhány info általánosságban magamról. Egy sokat mosolygó, örökmozgó srác vagyok, aki szereti a kihívásokat és az egész életét végigkísérte a sport. 6 éves korom óta sportolok, többek között torna, labdarúgás, 18 év asztalitenisz, ebből 8 év külföldön, jelenleg funkcionális edzéssel, kerékpározással és műugrással tartom formában magam. Folyamatosan képzem magam és számomra új sportágakat próbálok ki.

Fontosabb képzéseim amiket elvégeztem a Testnevelési egyetem mellett:
2014 Funkcionális edző
2015 Kinesio Tape
2017 Erőnleti edző
2018 Korrektiv Tréner
2021 Crossfit Level 1

 
Restás Adrienn

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része. Többféle mozgásformát kipróbált, mint a futás, aerobik, jóga, kondi, falmászás, de csak utóbbi által talált rá igazán a mozgás örömére. 2013-ban ismerte meg jobban a funkcionális edzések világát, TRX, kettlebell és cross edzésekre kezdett el járni. A CrossFitben az fogta meg igazán, hogy rendkívül változatos és egyszerre több területet képes fejleszteni. Adri 2018 óta tart edzéseket, a saját szakmai fejlődésén túl a vendégei fejlődése is fontos számára. Igyekszik a legjobb tudását nyújtani és bízik benne, hogy itt a Grundon mindenkire rátalál a mozgás öröme.

 
Csukás Zsóka

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált. Saját edzéseim során szeretem fejleszteni magam, új gyakorlatokat tanulni vagy tökéletesíteni egy-egy gyakorlatot, ezen élmények és tapasztalatok hatására kezdtem el edzőnek tanulni, hogy még jobban elmélyítsem tudásom, még felkészültebb lehessek. Már, több mint 3 éve tartok személyi edzéseket és csoportos órákat is. Célom, hogy a tanulmányaim során megszerzett tudásom, valamint az edzéseimen és a versenyeken gyűjtött tapasztalataimmal segítsem a vendégeimet a hatékonyabb edzésben, hogy napról napra jobbak, fittebbek legyenek, kihozzák magukból a maximumot és folyamatosan fejlődjenek.

 
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program     Workout.eu