CsapatLovas Viktória

Lovas Viktória

Órái: CrossFit, Súlyemelés

Lovas Viktória 30 éves CrossFit és súlyemelő edző. A sport mindig is fontos szerepet játszott az életében, már egészen kicsi kora óta: 3 éves korától egészen 18 évesig a debreceni Modern tánc és Játék stúdió tagja volt, ami megalapozta a sport iránti szenvedélyét. A középiskola után elkezdett rendszeresen edzőterembe járni, ahol kipróbálhatta a kettlebell, TRX, olimpai súlyemelés, majd később a CrossFit edzéseket. Edzői karrierjét 2013-ban kezdte Budapesten, amit később a debreceni CrossFit csapatban kamatoztathatott. Vikinek a CrossFit az egészséges életet és fittséget szimbolizálja és célja, hogy ezt az érzést ő maga is átadhassa.

Képzettség

  • Súlyemelő edző
  • CrossFit Level 1 Edző, 2016
  • CrossFit Level 2 Edző, 2017
  • CrossFit Kids Edző, 2018
  • IWI Fitness edző

Kovács Dominik

Kovács Dominik

Órái: CrossFit

A Testnevelési Egyetem végzős hallgatója vagyok, Gyógytestnevelő-Testnevelő tanári szakon. Az egyetem alatt hivatásommá vált az emberekkel és a sporttal való foglalkozás. Ezt szeretném kamatoztatni edzőként is.
A sporttal szerencsére már gyermekkoromban megismerkedtem és az életem szerves részévé vált. 13 év labdarúgás után pártoltam át a Crossfitre. Az egyetem által viszont rengeteg sportot ismertem és tanultam meg magas szinten. Az életem egyik alapvető céljává vált, hogy ezt a tudást átadhassam másoknak.

Dinya Bence

Dinya Bence

Órái: CrossFit Gimnasztika, Gymnastics Method

Bence a CrossFit Gimnasztika edzőn. 10 éve kezdte a szertornát, melynek során számos magyar versenyen ért el helyezést csapatban. 2 évig dolgozott artistaként, ahol csapatával megnyerte a Golden Pierrot Díjat. Korábban hivatásos tornászokat edzett és mindezek után 2017-ben lett a Crossfit Grund személyi és csoportos trénere.

Szép Zsolt

Szép Zsolt

Órái: CrossFit

A sportolást 6 évesen labdarúgással kezdtem, majd 8 éven át versenyszerűen kézilabdáztam, mindeközben a kosárlabdázást is magas szinten űztem. Ezek után a klasszikus edzőtermi hangulat ragadott magával. A Crossfittel 2013-ban ismerkedtem meg egy hosszabb külföldön való tartozkodásom alatt,majd miután hazajöttem, egyből el is végeztem egy kezdő tanfolyamot és a Crossfit onnantól az életem részévé vált. Azóta is folyamatosan képzem magam,hogy minnél magasabb szinten tudjam átadni a Crossfit és amúgy a mozgás iránti szeretetemet!

Képzettség

  • Személyi edzői képzés (2016)
  • Crossfit Level 1 (2018)

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program