CsapatLovas Viktória

Lovas Viktória

Órái: CrossFit, Súlyemelés, Mobility

Lovas Viktória 33 éves CrossFit és súlyemelő edző. A sport mindig is fontos szerepet játszott az életében, már egészen kicsi kora óta: 3 éves korától egészen 18 évesig a debreceni Modern tánc és Játék stúdió tagja volt, ami megalapozta a sport iránti szenvedélyét. A középiskola után elkezdett rendszeresen edzőterembe járni, ahol kipróbálhatta a kettlebell, TRX, olimpai súlyemelés, majd később a CrossFit edzéseket. Edzői karrierjét 2013-ban kezdte Budapesten, amit később a debreceni CrossFit csapatban kamatoztathatott. Vikinek a CrossFit az egészséges életet és fittséget szimbolizálja és célja, hogy ezt az érzést ő maga is átadhassa.

Képzettség

  • Súlyemelő edző
  • CrossFit Level 1 Edző, 2016
  • CrossFit Level 2 Edző, 2017
  • CrossFit Kids Edző, 2018
  • IWI Fitness edző

Selmeczi Lilla

Selmeczi Lilla

Órái: Crossfit, CF Burn, Súlyemelés, Mobility

Lilla 2013 körül kezdett el cross training-ezni, majd Crossfitezni. Előtte több mozgásformát is kipróbált (jóga, különböző aerobik órák, futás, vízilabda, rsg, tájfutás, hiphop, kondi, trx), de ezek közül egyik sem kötötte le hosszabb ideig. A Crossfittel megváltozott a helyzet. 2016 tavaszán puszta érdeklődésből elvégezte a Thor Gym Functional Movement Trainer képzését, majd 2018-tól kezdett el csoportos és személyi edzéseket tartani. Később Thaiföldön, Koh Tao szigetén a Koh Tao Crossfit teremben is vezetett csoportos órákat. Az edzésben a hosszú távon is fenntartható egészséges mozgást tartja szem előtt.

Képzettség

  • 2016 Functional Movement Trainer
  • 2018 Crossfit Level 1 Trainer
  • 2019 Fitness Akadémia – Fitness Instruktor

 Kádár Balázs

Kádár Balázs

Órái: Crossfit, Súlyemelés, Mobility

Sziasztok! Kádár Balázs vagyok, jelenleg a Testnevelési Egyetem végzős hallgatója Testnevelő, Gyógytestnevelő és Egészségfejlesztő szakon, emellett pedig szeretett sportágunk nagy rajongója.A Grundban való tevékenykedés mellett testnevelő tanárként is dolgozom egy általános iskolában.Szeretném, ha minden tanítvány egy kicsivel több tudással és nem utolsó sorban élménnyel távozna, mint amivel érkezett, nap mint nap.Szeretettel várok mindenkit, aki egy jó közösséghez szeretne tartozni, legyen akár kezdő, akár haladóbb szinten.Külön öröm lenne számomra, ha valaki versenyzési céllal járna le edzeni, de edzői kvalitásaim folyamatos fejlődése mellett igyekszem mindenkinek tudásom legjavát nyújtani!Remélem hamarosan találkozunk! Hajrá Grund!

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program