Csapat Kádár Balázs

Kádár Balázs

Kádár Balázs vagyok, a CrossFit Grund vezetőedzője. Termünk mindennapi igazgatása mellett egyetemi testnevelő tanárként dolgozom, így határozottan állíthatom, hogy a napjaim jelentős részét a mozgás teszi ki. A csoportos órákon felül személyi edzések keretein belül is foglalkozom a vendégekkel. Arra törekszem, hogy minden egyes ember, aki nálunk sportol, élményekkel (legyen az közösségi élmény vagy sportsiker) és új ismeretekkel távozzon tőlünk, amit az edzés-alkalmak során gyarapítani tud!
Külön örömmel tölt el, ha a vendégek versenyzői ambíciókkal látogatnak el hozzánk, hiszen felkészítésükkel is foglalatoskodom.

Pár infó rólam:
Diplomámat a Testnevelési Egyetem Osztatlan tanári szakán szereztem. Általános iskolás koromban versenyszerűen úsztam és kézilabdáztam, végül szegediként a kézilabdát választottam, viszont 12 év után újabb válaszút elé érkeztem. Vagy a sport, vagy az egyetem. 2 évig űztem egyszerre mindkettőt, majd a tanulásra esett a választás. Ezek után találtam rá a CrossFitre 2017-ben, ami azóta szenvedélyemmé vált. Igyekszem minden nap tudásom legjavát nyújtani, illetve tanfolyamokon, képzéseken történő részvételekkel fejleszteni/képezni magamat!
Szeretettel várok mindenkit, aki csatlakozni szeretne közösségünkhöz, és szeretné megismerni, mekkora ereje van egy motiváló csapatnak az edzések során!

Találkozunk a teremben!

2021 – Testnevelési Egyetem – Mester diploma
2022 – CrossFit Level 1 Trainer
2023 – Erőnléti edző

 
Csizmadia Krisztián

Csizmadia Krisztián

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem, testnevelő̋ tanár 5 és fél éves képzésén végeztem, 2022 januárjában. A testnevelési egyetemi tanulmányaim is jól tükrözik a szoros kapcsolatot, ami már középiskola óta a sporthoz fűz.
A CrossFit-tel és az erőnléti edzéssel 2017-ben kerültem először kapcsolatba. Az alapokat egy már akkor is versenyző̋ barátomon keresztül sajátítottam el. Több versenyen is megmérettettem magam, azonban a későbbiekben a versenyszintű felkészülésre az iskola és edzői munka mellett nem jutott kapacitásom.
A versenyzés hiánya azonban nem vette el a lelkesedésemet a CrossFit-tel kapcsolatban, azóta is szünet nélkül, közel napi rendszerességgel folytatom az edzéseket.
Mióta az iskolában tanítani kezdtem realizáltam, hogy komolyabban szeretnék ezzel a sportággal és magával az erőnléti edzéssel foglalkozni. Ezért is végeztem el 2022. nyarán az IWI erőnléti tréner képzését. A Grund edzőjeként komolyabb szinten és érdemileg foglalkozhatnék és segíthetnék olyan embereknek céljaik elérésében, akik alázatosak és motiváltak a sport terén. Ez a komolyabb tevékenység sajnos a középiskolai testnevelés óráktól sokszor távol áll. Ezen felül a sporttal kapcsolatos elméleti tudásomat is szeretném tovább bővíteni.

 
Restás Adrienn

Restás Adrienn

Soha nem késő elkezdeni. Adri gyerekkorában nem kapott nagy szerepet a sport, a rendszeres mozgás csak az egyetem kezdetével lett a mindennapjai szerves része. Többféle mozgásformát kipróbált, mint a futás, aerobik, jóga, kondi, falmászás, de csak utóbbi által talált rá igazán a mozgás örömére. 2013-ban ismerte meg jobban a funkcionális edzések világát, TRX, kettlebell és cross edzésekre kezdett el járni. A CrossFitben az fogta meg igazán, hogy rendkívül változatos és egyszerre több területet képes fejleszteni. Adri 2018 óta tart edzéseket, a saját szakmai fejlődésén túl a vendégei fejlődése is fontos számára. Igyekszik a legjobb tudását nyújtani és bízik benne, hogy itt a Grundon mindenkire rátalál a mozgás öröme.

 
Csukás Zsóka

Csukás Zsóka

Csukás Zsóka vagyok, 8 éve ismerkedtem meg a CrossFit világával, amely nagy hatással volt rám már a kezdetekor és hamar az életem szerves részévé vált. Saját edzéseim során szeretem fejleszteni magam, új gyakorlatokat tanulni vagy tökéletesíteni egy-egy gyakorlatot, ezen élmények és tapasztalatok hatására kezdtem el edzőnek tanulni, hogy még jobban elmélyítsem tudásom, még felkészültebb lehessek. Már, több mint 3 éve tartok személyi edzéseket és csoportos órákat is. Célom, hogy a tanulmányaim során megszerzett tudásom, valamint az edzéseimen és a versenyeken gyűjtött tapasztalataimmal segítsem a vendégeimet a hatékonyabb edzésben, hogy napról napra jobbak, fittebbek legyenek, kihozzák magukból a maximumot és folyamatosan fejlődjenek.

 
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program     Workout.eu