Rólunk


Hivatásunk

A CrossFit Grund termet azért hoztuk létre, hogy az edzések a kitűzött célok elérése és a folyamatos feljlődés mellett egy közösséget is építsenek. Egy segítő csapatot, melynek segítségével extra löketet kapsz fizikailag és mentálisan is, melyet az edzéseiden és a mindennapi életben egyaránt használni tudsz. Edzőink megtanítanak téged a CrossFit alapjaira, ahol elsajátíthatod az edzésekhez szükséges lépéseket, továbbá fejlesztheted az erőnléted, állóképességed, gyorsaságod és hajlékonyságod. De a legfontosabb, hogy segítünk elérni a határaidat és kiszélesíteni azt minden egyes edzéssel.

Ne aggódj, nem leszel egyedül – közösségünk lényege, hogy támogassuk egymást céljaink elérésében és együtt fejlődjünk! Edzőink és színes órarendünk segítségével mindenki megtalálja nálunk a számítását.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél csatlakozni hozzánk, csekkold az órarendünket.


CrossFit Grund edzések

Greg Glassman, a CrossFit kitalálója szerint a sportág lényege a folytonosan váltakozó funkcionális mozgások sorozata, magas intenzitású munkavégzéssel.

Ez azt jelenti, hogy mindamellett, hogy a különféle intenzitású és idejű mozgásformákkal izomzatot építesz, valamint javítod a mentális képességeidet, a CrossFit erősebbé és fittebbé tesz.

Az órák magukban foglalják a WOD-ot (Workout of the Day), amit mindig az edző határoz meg, így senki sem tudhatja, mit hoz a holnap. Garantálhatjuk, hogy soha nem fogsz unatkozni.

A WOD szó a "Workout of the Day" kifejezés rövidítése. A WOD elengedhetetlen része edzéseinknek, ahol teljesen random vagy tervezett módon kombinálunk eszközzel és/vagy eszköz nélkül végrehajtható úgynevezett "saját testsúllyal végrehajtott" feladatokat. A feladat lehet rövid, akár hosszabb is, ez az edzéseink fő részétől függ. A feladatok során önmagaddal és társaiddal is versenyezhetsz, hogy a legrövidebb idő alatt teljesítsd a legtöbb kört és/vagy ismétlést az adott gyakorlatsorból.


Hol és mikor

Több mint 50 CrossFit edzést nyújtunk heti szinten – válaszd ki a szintednek megfelelőt! Ha nem voltál még CrossFit órán és meg szeretnéd tanulni az alapokat, jelentkezz 6 hetes kezdő kurzusainkra. Abban az esetben, ha már van egy kis tapasztalatod, kihívásra vágysz és szeretnéd felfedezni a CrossFit igazi kihívásait, akkor a profi órákon megtalálod a számításaid.

Az órák maximum 12-14 fő befogadására alkalmasak, így kötelező az előzetes bejelentkezés.

Az 1000 m2-es CrossFit Grund terem 2 percre található a Nyugati vonatállomástól, így villamossal, busszal és metróval is könnyedén megközelíthető.


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program     Workout.eu