Rólunk


Hivatásunk

A CrossFit Grund termet azért hoztuk létre, hogy az edzések a kitűzött célok elérése és a folyamatos feljlődés mellett egy közösséget is építsenek. Egy segítő csapatot, melynek segítségével extra löketet kapsz testben, fejben és magában az életben egyaránt. Edzőink megtanítanak téged a CrossFit edzések alapjaira, ahol elsajátíthatod az edzésekhez szükséges lépéseket, továbbá fejlesztheted az erőnléted, állóképességed, gyorsaságod és hajlékonyságod. De a legfontosabb, hogy segítünk elérni a határaidat és kiszélesíteni azt minden egyes edzéssel.

Ne aggódj, nem leszel egyedül – közösségünk lényege, hogy támogassuk egymást céljai elérésében és együtt fejlesszük képességeinket. Edzőink segítségével, mindenki a saját szintjének megfelelő edzést végezheti, így soha nem kell olyan gyakorlatot végezned, ami meghaladja a képességeid.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél csatlakozni hozzánk, csekkold a kezdő, haladó és profi óráinkat.


CrossFit Grund edzések

Greg Glassman, a CrossFit kitalálója szerint a sportág lényege a folytonosan váltakozó funkcionális mozgások sorozata, magas intenzitású munkavégzéssel.

Ez azt jelenti, hogy mindamellett, hogy a különféle intenzitású és idejű mozgásformákkal izomzatot építesz, valamint javítod a mentális képességeidet, a CrossFit erősebbé és fittebbé tesz.

Az órák magukban foglalják a WOD-ot (Workout of the Day), amit mindig az edző határoz meg, így senki sem tudhatja, mit hoz a holnap. Garantálhatjuk, hogy soha nem fogsz unatkozni.

A WOD több féle gyakorlatot foglal magában, ilyenek a gimnasztika elemek, a húzódzkodás gyűrűn és rúdon, kézenállásból kinyomás, a kézen állva sétálás – csakhogy párat említsünk. Megalkottuk a Cross gimnasztika programot, hogy egy olyan módszert nyújthassunk vendégeinknek, ami segít a megfelelő technika elsajátításában, fejleszti a mobilitást és védi az ízületeket. Atlétika, súlyemelés, torna, úszás, futás minden szerepelhet a programban. A legsokoldalúbb edzés amit valaha láttál!


Hol és mikor

Több mint 30 CrossFit edzést nyújtunk heti szinten – válaszd ki a szintednek megfelelőt! Ha nem voltál még CrossFit órán és meg szeretnéd tanulni az alapokat, nézd meg a kezdő órákat. Abban az esetben, ha már van egy kis tapasztalatod, kihívásra vágysz és szeretnéd felfedezni a CrossFit igazi kihívásait, akkor a profi órákon megtalálod a számításaid.

Jaj és ne felejtsd elhozni a fiatalabbakat is a CrossFit Kids órákra!

Az órák maximum 14-16 fő befogadására alkalmasak, így kötelező az előzetes feliratkozás. Ha még nem voltál nálunk, akkor nem szükséges bejelentkezni.

Az 1000 m2-es CrossFit Grund terem 2 percre található a Nyugati vonatállomástól, így villamossal, busszal és metróval is könnyedén megközelíthető.


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program