KEZDŐ CROSSFIT® CSOPORTOK A GRUNDON!
Szeretnél változtatni és változni? Ismered a célod, de nehézséget okoz az eléréséhez vezető út? Készen állsz a gyors és látványos fejlődésre?

Minden ember mozgásra született! Függetlenül attól, hogy sportoltál-e valaha vagy profi vagy egy sportágban, hány éves vagy, mennyi a súlyod, mi a munkád, hol laksz, képes vagy rá és tehetséges vagy a mozgáshoz. Kipróbáltál már több sportot és úgy érzed nem igazak rád ezek a sorok? Akkor próbáld ki a CrossFit®-et!

A CrossFit® sok sportágat ötvöz, ezért mindenki megtalálja benne az egyéni képességének megfelelő területet és ér el sikereket az első pillanattól kezdve. És ezért is talál benne mindenki kihívást edzésről-edzésre. Van aki ügyes, van aki gyors, van aki kitartó, van aki erős, de legtöbben nem tudják miben is jók. Azért, mert soha nem volt lehetőségük, vagy vonzalmuk kipróbáni gimnasztikát, atlétikát, tornát, súlyemelést, vagy elmenni futni, evezni, úszni, biciklizni. Nem volt ott egy edző és csapattárs aki húzza, motiválja, ösztönözze, biztassa.Ezt adja a CrossFit®. Lehetőséget arra, hogy jó legyél, hogy legyőzd magad, hogy fejlődj, hogy megtaláld az utad és rájöjj: mozgásra születtél!

A CrossFit® nem csak egy sportág, hanem egy filozófia, ami szerint mindenkinek megvan a képessége és lehetősége arra, hogy fittebb és egészségesebb legyen. A CrossFit® egy közösség is, amely befogad, motivál, ösztönöz és támogat. Járj bármerre a Világban, tévedj be bármely CrossFit® terembe, úgy fogod érezni hazaértél és barátok között vagy.

Gyere és válj a részévé! Csatlakozz a CrossFit® Grund kezdő csoportos edzéseihez!


A Te dolgod, hogy kezdd el, a többit bízd ránk!(14, Hegedűs Gyula u., Budapest, 1136).

Órarend: https://crossfitgrund.hu/orak

Árak: https://crossfitgrund.hu/arak

Kinek ajánljuk?

A CrossFit® szépsége, hogy nemtől, kortól és fizikai állapottól függetlenül, mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást a sportágban. Kezdőtől, a sokszoros újra kezdőn keresztül egészen a haladó és elit versenyzőig, bárki elkezdheti. A magas intenzitású órák során, a fejlődés óráról órára egyre látványosabb. Ahogy más sportágaknál, úgy itt is szükség van egy erős elhatározásra a megfelelő eredmény elérése érdekében. Ha mindez megvan, akár már néhány hét után komoly változást figyelhetsz meg magadon, testfelépítésben, állóképességben és közérzetben egyaránt.

A CrossFit® kezdő edzéseinkre mindazokat szeretettel várjuk, akik betekintést nyernének ebbe a sportágba és minősített CrossFit® edzőktől sajátítanák el az alapgyakorlatokat. Akik megismerkednének a funkcionális edzések eszközeivel és azok használatával. Mindemellett, a CrossFit® közösség tagjaként egy jó hangulatú és hasonló érdeklődésű csapatban fejlesztenék magukat. Végül, de nem utolsó sorban pedig, akik kiszakadnának a szürke, stresszes hétköznapokból és egy intenzív óra keretein belül energizálnák magukat.


Mire számíthatsz a kezdő órákon?

Öltöz kényelmes sprotruházatba, sportcipő, egy flakon víz és kezdődhet. Az első 4 hétben, a bemelegítést követően, erőssítő, mobilizációs és koordinációs feladatok vannak. Megismerkedhetsz az alap CrossFit® gyakorlatokkal és elsajátídhatod a helyes technikákat. Mindezek mellett az állóképességed kezdjük el felkészíteni a komolyabb terhelésre. Megismerkedhetsz a WOD fogalmával és megszálottá válsz a negyedik hét végére, aki büszke lesz arra ha a húzódzkodástól megsérül a bőr tenyerén és ziázol még a metró kapszkodóhoz is. :)


Mi az a CrossFit®?

A CrossFit® egy amerikából érkező edzés módszer és filozófia, mely a konditermek edzőgépeinek hátat fordítva, a saját testsúlyt felhasználva építi fel gyakorlatait, minimális eszközkészlettel. Célja a test erejének és teljesítőképességének növelése, melyet változatos edzésmódszerrel alakít ki. Komplex gyakorlatainak köszönhetően, nem csak egyes izomcsoportokat fejleszt, hanem egész testes gyakorlatokkal fejleszti az állóképességet, fizikumot és gyorsaságot.


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource     CrossFit Kids Program     Workout.eu